KVO

Contactpersoon | Wendy Buys

Uw contactpersoon vanuit O.K. de Hurk is:
Davey Gerlings, bereikbaar per telefoon op nummer 040-2516334 of per mail via info@okdehurk.nl

KVO = Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk staat voor samenwerking tussen gemeente, politie, brandweer en  ondernemers.
Op de Hurk is in 2011 gestart met de 0-meting (meten=weten) door de ondernemers  ingevuld. De werkgroep bestaande uit Arno van den Broek (gemeente), Gerrit Broeders (politie), Tommy van Iersel (wijkagent), Inge Mikkers (brandweer), Frank Vekemans (Washin7), Rob van de Lisdonk (CQB) en Mark  van Asten (Sixpack) hebben een schouw op het terrein uitgevoerd. Alle resultaten zijn verwerkt in een Plan van Aanpak / maatregelenmatrix.

Ten einde heeft KIWA een audit gedaan en heeft OK de Hurk het KVO-B  Samenwerken certificaat behaald. De samenwerking zal middels ondertekening van een convenant bekrachtigd worden.
De  heren Sluyter (gemeente), Goossens (politie), Verhoeven (brandweer) en Van den Berg Jeths (voorzitter OK de Hurk) ondertekenden op 16 april 2012 het convenant waarna uitreiking van het certificaat plaatsvond.

Wat voor voordelen biedt het Keurmerk Veilig Ondernemen voor u?
Een schoon, heel en veilig bedrijventerrein en kortingen tot 25% (mits er ook camera’s  worden geplaatst) op uw verzekeringspremie. Daarnaast zijn de lijnen binnen de werkgroep  kort zodat direct geschakeld kan worden bij onveilige situaties c.q. problemen. 

Wat wordt er van u verwacht?

Het melden van allerlei (onveilige) zaken bij het secretariaat, bij de gemeente via 14040 of via  de buiten beter app en het doen van aangiftes. Middels deze meldingen c.q. incidentencijfers  kan de werkgroep sturen.
 
Signaleringskaarten
Klik hier voor de signaleringskaart: Hennepteelt
Klik hier voor de signaleringskaart: Mensenhandel
Klik hier voor de signaleringskaart: Synthetische drugs
 

Reacties over bovenstaand project

 

Laat een reactie achter

Naam:
 
Bericht:
 
 Security code
 

Documenten