Geert de Brouwer nieuwe voorzitter

de Hurk | Eindhoven
Tijdens de ledenvergadering van Ondernemerskontakt de Hurk is Geert de Brouwer met algemene stemmen gekozen tot voorzitter.

De Brouwer was vice-voorzitter van deze ondernemersvereniging totdat hij in 2011 zijn functie neerlegde. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!” was zijn reactie toen hij na een jaar desgevraagd opnieuw toetrad tot het bestuur. Zijn kennis van de infrastructuur in en om Eindhoven werd node gemist. De onderlinge contacten met de ondernemers geven hem anderzijds steeds opnieuw weer positieve energie!  “Dat wil je niet missen!”

De Brouwer volgt Raoul van den Berg Jeths op, die na 5 jaar bestuurslidmaatschap én 5 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben, zich gaat concentreren op andere taken.
Een belangrijke ontwikkeling onder zijn leiding was de totstandkoming van de “Stichting Ondernemersverenigingen Eindhoven e.o.”, de paraplu-organisatie van de 7 Eindhovense ondernemersverenigingen. Deze stichting vertegenwoordigd ongeveer 1500 bedrijven met ruim 36000 medewerkers op 531 ha. industrieterrein in Eindhoven en is een gewaardeerd gesprekspartner van de gemeente. Het is ook zijn verdienste dat de gemeente € 500.000,- co-financiering voor deze stichting ter beschikking heeft gesteld.
Diverse projecten die de kwaliteit van het vestigingsklimaat kunnen verbeteren zijn in voorbereiding.

Onderstaand artikel plaatste het Eindhovens Dagblad: